top of page
vraagteken roze.jpg
vraagteken blauw.jpg
vraagteken geel.jpg

Onze missie

We zijn een toneelvereniging waar elke toneelliefhebber welkom is en haar of zijn plekje kan vinden. Ieder Kunstmin-lid wordt op elk moment in het productieproces betrokken. 

 

We brengen toneel dat dankzij de professionele begeleiding van een regisseur de ambitie heeft om kwalitatief én entertainend te zijn, maar waar ook vooral het groepsplezier van af spat. 

 

We spelen toneel, maar Kunstmin verdiept zich er ook in. Onze leden krijgen de kans om via workshops hun theaterkunsten te ontwikkelen. Er is ruimte om te experimenteren met theatervormen en manieren waarop theater gemaakt wordt, waarbij initiatief uit de groep gestimuleerd en aangemoedigd wordt. 

En het is ook met die groep dat we op ontdekking gaan door samen naar theater te gaan kijken. We willen hiermee inspireren, maar vooral samen genieten van datgene wat ons als groep verbindt.

 

Kunstmin heeft al jaren een volwassen werking. Een jeugdwerking uitbouwen is een idee waar we al een tijd mee in ons hoofd zitten en is daarom één van onze ambities op lange termijn. Wordt vervolgd...

bottom of page