top of page

Onze vaste ploeg

Foto_Kat.jpg

Kat

Ik ben Kathlyn, ook wel "Kat" genoemd, oorspronkelijk van Brussel maar de liefde gevonden in Sint-Katelijne-Waver en ondertussen al een aantal jaren inwoner van Mechelen.

 

Ik werk als educatief medewerker in de sector kinderopvang in Brussel en daarnaast studeer ik nog psychologie.

 

Toneel is sinds ik 14 jaar ben een deel van mijn leven. Ik ben begonnen als actrice en sta nog steeds met heel veel plezier op de planken. In een vorige toneelvereniging kon je me ook vinden achter de grimetafel.

 

Naast wat er op de planken gebeurt, is ook wat daarnaast gebeurt enorm boeiend en leuk. Daarom ben ik sinds juni 2020 ook bestuurslid bij Kunstmin. Deel kunnen uitmaken van deze groep mensen die Kunstmin mee richting willen geven, vind ik uitdagend MAAR vooral heel plezant! 

Foto Tine.jpg

Tine

Mijn naam is Tine.

Ik zette mijn eerste toneelstappen tijdens mijn opleiding aan het conservatorium. Ik heb niet lang moeten twijfelen toen Inge me vroeg om mee te doen met het toneelstuk Geestig.

 

En zoveel voorstellingen later ben ik nog steeds bij Kunstmin. Ik spring in waar nodig is en sinds kort zit ik bij deze toffe bende in het bestuur.

foto Ann website.JPG

Ann

Hey mijn naam is Ann.

Wat begon met in de zaal zitten en genieten van een voorstelling. Veranderde al snel naar tappen of eens gaan helpen op een decordag.

 

En nu amuseer ik mij bij Kunstmin met onder andere het ontwerpen van de affiches, social media en mijn steentje bijdragen binnen het bestuur. 

bottom of page