Onze vaste ploeg

Foto_Sarah_Haemels.JPG

Sarah

Financieel expert

Mijn naam is Sarah Haemels en ik ben sinds 2017 lid bij Kunstmin.

 

In het dagelijkse leven werk ik als payroll consultant en in het weekend heb ik nog een flexijob in een café.

 

Naast toneelspelen probeer ik zo’n 2 x in de week te sporten. Voorts spreek ik graag eens af met familie of met vriendinnen om een hapje te gaan eten of een leuke activiteit te doen. Af en toe pik ook een film / Netflix serie mee.  Ook een goed boek kan mij steeds bekoren.

 

PS: vergeet nooit in je leven de humor, serieus kun je nog altijd zijn.

 

Groetjes,

Sarah

Foto_Kat.jpg

Kat

Communicatie

Ik ben Kathlyn, ook wel "Kat" genoemd, oorspronkelijk van Brussel maar de liefde gevonden in Sint-Katelijne-Waver en ondertussen al een aantal jaren inwoner van Mechelen.

 

Ik werk als educatief medewerker in de sector kinderopvang in Brussel en daarnaast studeer ik nog psychologie.

 

Toneel is sinds ik 14 jaar ben een deel van mijn leven. Ik ben begonnen als actrice en sta nog steeds met heel veel plezier op de planken. In een vorige toneelvereniging kon je me ook vinden achter de grimetafel.

 

Naast wat er op de planken gebeurt, is ook wat daarnaast gebeurt enorm boeiend en leuk. Daarom ben ik sinds juni 2020 ook bestuurslid bij Kunstmin. Deel kunnen uitmaken van deze groep mensen die Kunstmin mee richting willen geven, vind ik uitdagend MAAR vooral heel plezant! 

Gert Voet.png

Gert

Ondersteunend bestuurslid & decormeester

Als leerkracht leef ik mij regelmatig uit in typetjes en historische figuren tijdens allerlei toneelstukjes op school en in de klas. 

 

Aangezien ik hier steeds volop van geniet, heb ik mijn eerste stappen in het toneel gezet.

 

Naast mijn speelplezier draag ik ook een brok technische kennis mee om nieuwe en originele decors te bouwen.

Foto Tine.jpg

Tine

Ondersteunend bestuurslid

Mijn naam is Tine.

Ik zette mijn eerste toneelstappen tijdens mijn opleiding aan het conservatorium. Ik heb niet lang moeten twijfelen toen Inge me vroeg om mee te doen met het toneelstuk Geestig.

 

En zoveel voorstellingen later ben ik nog steeds bij Kunstmin. Ik spring in waar nodig is en sinds kort zit ik bij deze toffe bende in het bestuur.

foto Ann website.JPG

Ann

Communicatie & promotie

Hey mijn naam is Ann.

Wat begon met in de zaal zitten en genieten van een voorstelling. Veranderde al snel naar tappen of eens gaan helpen op een decordag.

 

En nu amuseer ik mij bij Kunstmin met onder andere het ontwerpen van de affiches, social media en mijn steentje bijdragen binnen het bestuur.